Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Jason Derulo koncert


Budapest Park

2018. augusztus 5. 20:00


Jason Derulo előzenekara a kiváló hangú magyar énekes, Király Viktor lesz!

Napjaink egyik legnépszerűbb pop, R&B előadója, Jason Derulo 2018 nyarán először koncertezik Budapesten.

A kivételes tehetségű amerikai énekes-táncos 5 éves kora óta szerepel színpadon, és 8 évesen már első dalait írta. Tanulmányait a Dillard Művészeti Gimnázium után a New York-i Amerikai Zene és Dráma Akadémián végezte. 16 évesen olyan előadóknak kezdett dalokat írni, mint P. Diddy, Pitbull, vagy Sean Kingston.

Karrierje néhány év alatt robbanásszerűen ível felfelé. Jason mára a zenei műsorok és fesztiválszínpadok ünnepelt sztárja. In My Head, Want To Want Me, If I’m Lucky, Don't Wanna Go Home, Cheyenne, Talk Dirty vagy a Swalla, hogy csak néhányat említsünk dalaiból, melyek évek óta uralják a világ slágerlistáit. Legújabb száma a Colors a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság hivatalos himnusza.

Augusztus 5-én a BUDAPEST PARK ad otthont Jason Derulo bemutatkozó koncertjének a magyar fővárosban. A nyár egyik legizgalmasabb estéje, sok tánccal és parázs dallamokkal, műfajának világsztárjával.


Kapunyitás 18 órakor.
Király Viktor 19:20-kor kezd.